NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A
05.02.2018

Novi Volkswagen T-Roc

Rođen samouveren.
Novi Volkswagen T-Roc

Porsche Srbija i Crna Gora - Prvi kompakt SUV iz Volkswagena je stigao u Srbiju. U ponudi je gama motora od 1,0 TSI sa 115 ks, preko najpopularnijeg 1,6 TDI sa 115 ks do 2,0 TSI sa 190 ks. Cena za 1,0 TSI sa 115 ks je od 19.961 eur.

Model je baziran na modularnoj MQB platformi, ukupne dužine 4234 milimetra, opcijom pogona na sva četiri točka i ponuđenim nivoima opreme T-Roc, Style i Sport. Standardna oprema pored ostalog uključuje: "Front Assist" radar sa mogućnošću automatskog zaustavljanja, "Lane Assist" mogućnost automatskog kretanja vozila unutar saobraćajne trake sa multifunkcionalnom kamerom, "Plus" bord kompjuter, "Deep Black Pearlescent Matte" dekorativni detalji na komandnoj tabli, centralnoj konzoli i panelima na vratima, ESP uključujući ABS i ASR. Dodatno su u ponudi: 8 inčni infotainment sistem koji podržava integraciju sa pametnim telefonima, "Driver Alert System" koji drži vozača u aktivnom stanju, R-line spoljašnji paket opreme, adaptivni tempomat, "Active Info Display" digitalna instrument tabla kao i još mnogo korisnih opcionala.

T-Roc je ocenjen sa najvišom ocenom na Euro NCAP testu u segmentu bezbednosti što je impozantno jer  je pri ispitivanju bio kategorisan u segmentu kompakt SUV, klase koja uključuje mnogo veće SUV modele. 

 

T-Roc, ime je dobio inspirisano drugim SUV vozilima iz Volkswagena tako da se "T" odnosi na uspešna vozila Touareg i Tiguan čiji su SUV geni preneti na novi model. Reč "Roc" je prozašla iz engleskog "Rock" koji predstavlja pozicioniranje T-Roc kao krosovera koji kombinuje dominaciju SUV-a sa agilnošću kompaktvog modela hatchback-a.

Uveriti se u samouverenost ovog modela je najbolje osetiti vozeći ga. Svratite u naš salon u Subotici.